Valaistussuunnittelu

Valaistussuunnittelu


Valaistussuunnittelussa käytämme apunamme DIALUX -ohjelmistoa. Teemme tiivistä yhteistyötä tunnettujen valaisinvalmistajien kanssa pysyäksemme ajan tasalla alan kuumimmista trendeistä ja uutuustuotteista. Valaistuksessa kiiinnitämme huomiota tyylikkyyteen, tunnelmallisuuteen ja mielekkyyteen. Suunnittelemme valaistuksen hyödyntäen nykytekniikkaa valaisimissa sekä valaistuksen ohjauksessa. Valaistus on osa sisustusta ja tuo esille rakennuksen parhaat puolet.

Liiketilat


Liiketiloissa valaisimien lisäksi keskeisessä roolissa on valaistuksen ohjaus. Suurissa tiloissa voidaan saavuttaa merkittävä taloudellinen hyöty oikealla ohjaustavalla. Valaisimet ja ohjaustavat kehittyvät jatkuvasti kustannustehokkaammiksi, joten on tärkeää pysyä mukana kehityksessä. Näin voimme tarjota asiakkaalle uusinta ja taloudellisinta tekniikkaa.


Toimistoympäristössä tärkeää on riittävä valon voimakkuus. Valaisimet voivat olla hieman vaadittua valotehoa tehokkaampia ja säädettävällä ohjauksella voidaan hakea sopiva valotaso. Näin valaisimista saadaan myös pitkäikäisempiä kohteeseen. Sopiva valaistuksen teho lisää työtehokkuutta ja tuottavuutta vireystilan myötä.


Hyvällä valaistuksen suunnittelulla saavutetaan lisäksi parempi myynti tuotteille. Tuotteista tulee houkuttelevampia  ja mielenkiintoisempia sopivalla värilämpötilalla ja värintoistolla. 

Kodin valaistus


Valaistus on osa sisustusta ja oikeilla ratkaisuilla kotiin saadaan aikaiseksi oikea valotaso ja tunnelma joka tilanteeseen. Valaistussuunnitelma tulisi tehdä jo projektin alkuvaiheessa, koska se vaikuttaa muuhun sähkösuunnitteluun. Suunnittelutyömme on asiakaslähtöistä ja teemmekin asiakkaan kanssa yhteistyössä alustavan kartoituksen ennen varsinaista suunnittelua. Hyödyllinen tietopaketti valaistuksen suunnittelusta: Lampputieto.fi

Suunnitelmissa käyttämämme valaisimet ovat laadukkaita, jolloin värintoisto on hyvä ja valaisimen käyttöikä pitkä.