Sähköasennus

 

 

Sähköasennus

 

Teemme sähkötyöt ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti kotitalouksista lähtien. Kuulumme Tukesin toiminnanharjoittajarekisteriin, joka tarkoittaa, että kotitaloudet ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen työn osuudesta. Vähennyksen määrän voi tarkistaa verottajan sivuilta. Kuulumme myös sähkö- ja teleurakoitsijaliittoon. Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:llä on keskeinen rooli sähköisessä talotekniikassa. Se on tytäryhtiöineen merkittävin sähköistä talotekniikkaa käsittelevän tiedon tuottaja ja tarjoaja Suomessa. Pätevät sähköalan yritykset kuuluvat yhdistykseen. Mukana myös hankkeessa Hyvinvointia sähköllä.

Muista testata vikavirtasuoja säännöllisesti! Ohjeet

Ota yhteyttä hyvissä ajoin ennen projektin aloitusta

 

Ole ajoissa liikkeellä, jotta osaamme huomioida kaikki asennustekniset yksityiskohdat alusta lähtien. Esimerkiksi maadoituselektrodi tulee asentaa maahan heti kaivantojen valmistuttua. Hoidamme sähköliittymätilauksen ja saat kauttamme työmaakeskuksen työmaasähköille. Ensimmäinen tehtävä on kuitenkin ottaa yhteyttä suunnittelijaan. Näin päästään parhaaseen lopputulokseen. Suunnittelun saa kauttamme edulliseen hintaan.

 

Hinnasto

 

Tuntiveloitus asennuksesta on 40€ (alv 0%). Voimme tarjota myös urakan pohjakuvien perusteella. Kysy tarjous myös suunnittelusta!

 

Laadukkaat asennustuotteet

 

Sähköasennustuotteita on laajasti esillä stk:n galleriassa. Galleriasta löytyy eri sisustustyyleihin sopivia kalustesarjoja ja valaisimia. Esillä on myös energiaa säästäviä ohjausratkaisuja.

Tellux Oy | www.tellux.net | info@tellux.net | +358 40 551 7695

Copyright @ Tellux.net | All Rights Reserved